Paras 55 tuuman televisio 2018 – 2019

Elokuvauden uutuudet erottuvat dynaamisella ja kirkkaalla kuvauksella, eikä jokainen televisio voi näyttää sitä. Tätä varten tarvitset ison ja hyvänlaatuisen television, joka näyttää filmien kohtauksia korkealla tasolla. Tässä artikkelissa kerrotaan parhaiden 55 tuuman televisioiden malleista 2018-2019.

55 tuuman television valinnan kriteerit

 1. Näyttötyyppi. Nykyään tunnetaan hyvin LED – ja LCD -televisiot. Nestekidenäyttö takaa hyvänlaatuisen kuvauksen eikä vaadi paljon tilaa. Aikaa myöten kiteet heikkenevät, ja näyttöön ilmestyy täpliä. LED-televisiot toimivat valodiodinäytön ansiosta, eroavat hyvänlaatuisella kuvalla ja mukavalla energiankulutuksella.
 2. Valaisemisen tyyppi. Edge LED ja Direct LED eroavat toisistaan seuraavilla piirteillä. Edgen diodit sijaitsevat näytön ääriviivoissa, se antaa hyvän katselukulman, mutta tummien värien huonoa laatua. Directin diodit sijaitsevat koko näytön pinnassa, ja se antaa teräviä väreitä ja kontrastia. QLED tarkoittaa kvanttipisteistä muodostavaa päällystä, se takaa ihmisten silmiin vastaanottavia kuvia. Sellaisia televisioiden malleja pidetään optimivarianttina 2018 – 2019 vuosina. OLED toimii luminoforiella peitettävien diodien avulla, ne lahjoittavat ihanan kuvan ja hyvän katselukulman, valitettavasti hinta on aivan korkea.
 3. Resoluutio. On parempi valita television mallin, jonka resoluutio on Ultra HD (3840х2160) tai FullHD (1920х1080). Ei ole mitään järkeä ostaa mallia, jonka resoluutio on vähempi.

Ääni ja rajapintojen määrä kuuluvat toisarvoisten kriteerien joukkoon.

Parhaiden 55 tuuman televisioiden top

1. Sony KD-55XF9005

 • Koko: 55″
 • Resoluutio: UHD (3840х2160)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 7.0
 • Paino: 18,2 kg

Ultra HD -resoluution avulla iso näyttö näyttää kirkasta ja elävää kuvaa, jonka ansiosta vaivut kokonaan katselemaasi filmiin tai TV-ohjelmaan. S-Force Front Surround -teknologia täyttää huoneesi voimakkaita ääniä ilman liikaa kohinaa. Tällä tavoin ei mitään häiritse filmin katsellessasi. Laite on varustettu tarvikkeilla, joiden avulla kytketään PlayStation 4 ja PlayStation 4 Pro. Tämä ominaisuus varmasti ilahduttaa videopelaajia.

Tämä televisio käyttää Android 7.0 -käyttöohjelmaa, mitä antaa mahdollisuuden ladata ja asentaa sovelluksia Google Playsta, ja myöskin käyttää puhetunnistukseen perustavaa avustajaa. Television taakse on piilotettu tila johtoja varten.

Parhain hinta: Amazon.de

2. Samsung UE55NU7172

 • Koko: 55″
 • Resoluutio: UHD (3840х2160)
 • Smart-TV: Kyllä
 • Paino: 17,3 kg

Dynamic Crystal Colour -tekniikan avulla tämä 4K televisio näyttää kuvia kirkkaine ja realistisine väriene, jotka tempaavat sieluasi. Tämä malli on varustettu HDR -tehosteilla, ja sopii hyvin toimintaelokuviin tai trillereihin, koska niissä näytetään paljon dynaamisia ja vaikeita kohtauksia. Malliin on asennettu Smart-TV, mitä antaa mahdollisuuden sekä käyttää Nettia, että valita sinulle sopivia mediatietoja. Aikaa myöten televisio tulee tehdä sitä itse. On olemassa ääniohjaus.

On olemassa digitaalinen melunvaimennus ja mahdollisuus älypuhelimen käyttö kauko-ohjaimena. Johdot ja kaapelit piilotetaan erikoisosastoon, joka sijaitsee television takana.

Parhain hinta: Amazon.de

3. LG 55SK8100

 • Koko: 55″
 • Resoluutio: UHD (3840х2160)
 • Smart-TV: Kyllä
 • Paino: 16,1 kg

Televisio ilahduttaa terävillä väreillä ja kuvanlaadulla. Kirkkaus ja kontrasti reguloidaan halujen tai tarpeiden mukaan. Katselukulmat ovat korkealla tasolla, kuva näkyy hyvin mistä tahansa kulmasta. Laite on asennettu laadullisesti, ja muotoilu on nykyaikainen. Voidaan käyttää älypuhelinta kauko-ohjaimen asemesta.

On olemassa muutama rajapinta ja neljä HDMI -liitäntää. Televisio lukee kytkettyjä laitteita tai USB-muistia oikein nopeasti. Ei ole mitään tarvetta kytkeä lisättävää suljettua kaiutinkoteloa, koska tämän mallin ääni on kovaa ja voimakasta.

Parhain hinta: Amazon.de

4. Panasonic TX-55FX700E

 • Koko: 55″
 • Resoluutio: UHD (3840х2160)
 • Smart-TV: Kyllä
 • Paino: 19 kg

Televisio takaa hyvänlaatuisen ja täsmällisen kuvan, joka ilahduttaa kirkkailla ja runsassisältöisillä väreillä, hyvä katselukulma sallii nauttia katselusta huoneen missä tahansa paikassa. Televisioon on asennettu valaistustunnistin, jonkun avulla laite valitsee itsetoimivasti optimikirkasta. Malliin on asennettu kaksi kaiutinta (2 x 10 W).

Jotta tehdä katselun mukavaksi, valitse sopiva toiminta. Esimerkiksi Urheilu -toiminta sopii jalkapallo-ottelun katseluun. Televisio asennetaan seinään, mutta halustasi voit ostaa myös jalustan.

Parhain hinta: Amazon.de

5. Samsung UE55NU7400

 • Koko: 55″
 • Resoluutio: UHD (3840х2160)
 • Smart-TV: Kyllä
 • Paino: 17,2 kg

Tämä televisio on oikein kiva variantti, joka maksaa sopivasta hinnasta. Vaivu TV-ohjelmien ja filmien maailmaan katsellessasi isoa Ultra HD -näyttöä. Kuvaus on realistinen, 16 miljoonaa vivahdetta täyttää minkä tahansa kohtauksen uusilla ja terävillä väreillä. Tämä malli näyttää tyylikkäällä ja sopii erilaisiin sisäpuoliin.

Malliin on sisäänrakennettu WiFi, joka antaa pääsyä Nettiin ja avaa TV-Smart -maailman. Televisio voidaan ohjata älypuhelimella.

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Jos tarvitset hyvän television, joka omistaa tekniikkaa kuvauksen ja äänen parannusta varten, osta Sony KD-55XF9005 -malli. Se sopii sekä elokuvien katseluun, että peleihin. Samsung UE55NU7172 on myös hyvä variantti, koska se näyttää videoita HDR -tehosteiden kanssa, ja ohjataan ääniohjauksen avulla. Sellainen ostos ilahduttaa jokaista perhettä.

LG 55SK8100 ja Panasonic TX-55FX700E antavat kuvia terävine värine, kovaa ja voimakasta ääntä. Nämä ostokset sopivat ihanteellisesti kotiteatterina. Samsung UE55NU7400 on kilpailukykyinen yllä mainittujen mallien joukossa. Tämä televisio on paras variantti, koska laatunsa täsmää hintaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *