Paras digikamera 2018-2019

Ei kukaan halua ottaa mukaan isoja kameroita ja objektiiveja, on parempi ostaa käyttöön valmiin laitteen. Digikamera tulee hyväksi valinnaksi, kuluttajan vain on ostettava laite ja muistikortti. Tässä artikkelissa puhutaan 2018-2019 vuoden parhaista digikameroista.

Minkä kriteerien mukaan valitset digikameran?

On helpompi valita digikameroita kuin järkestelmäkameroita, vaikka v. 2018 markkinoilla on satoja merkittäviä laitteita. Kiinnitä huomiota pääominaisuuksiin, jotka auttavat valitsemaan sopivan laitteen matkoja tai muita tarkoituksia varten.

 1. Paneelin tyyppi. CCD on sisäänrakennettu suosittujen tuottajien moniin kameroihin, ne eroavat korkealla herkkyydellä ja pienellä kohinalla, mutta se kuluvat paljon energiaa. CMOS ovat nopeita eivätkä vaadi paljon energiaa, tästä syystä tämä paneelin tyyppi on suosittu nyt.
 2. Kuvanvakain. Tätä tekniikkaa käytetään, jotta vähentää pientä epätarkkuutta kameran liikkuessaan. Se on asennettu melkein jokaiseen kameraan.
 3. Optinen zoom. Digitaalinen zoom pystyy suurentamaan kohteen etäisyydessä, mutta kuvanlaatu laskee. Optinen zoom pystyy kuvaamaan kaukana olevia kohteita ilman kuvanlaadun häviämistä.

Parhaiden digikameroiden lista

1. Canon Power Shot G7 X Mark II

 • Resoluutio: 20.1 MP
 • Paneeli: CMOS
 • Kuvanvakain: optinen
 • Videokuva: FullHD

Premium-laatuun kuuluva Canon Power Shot G7 X Mark II -malli avaa digikameroiden listamme. Tämä laite sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Se pystyy kuvaamaan kuvia ja videoita, jotka eivät häviä järjestelmäkameroille laadulla. Resoluutio on 20,1 MP, valovoima on f/1.8-2.8, ja prosessori on DIGIC 7. Kaikki nämä ominaisuudet ottavat hyviä kuvia jopa huonossa valaistuksessa.

Optinen kuvanvakain ei salli kuvien ja videoiden tulla epätarkoiksi, jopa jos kamera liikkuu. On mahdollisuus tarkentaa kuvia sekä automaattisesti että käsin. Valotusaukko, ISO ja muut ominaisuudet asetetaan samalla tavalla. Kameraan on asennettu NFS.

Parhain hinta: Amazon.de

2. Nikon Coolpix B500

 • Resoluutio: 16 MP
 • Paneeli: CMOS
 • Kuvanvakain: optinen
 • Videokuva: FullHD

Tämä malli sopii ihanteellisesti amatöörikuvaukseen, koska kamera on aivan helppo käytössä ja ottaa hyvänlaatuisia kuvia. Ne onnistuvat todenmukaisiksi, koska kuvanvakain vähentää vapisevista kädeistä syntyvää epätarkkuutta. Mahtava 40x zoom sallii kuvata kohteen kuin se sijaitsee sinun ääressä.

Tilat vaihdetaan laitteen etuosassa sijaitsevassa kiekon avulla. Kaikki videot ja kuvat näkyvät 3 tuuman näytössä, jonka resoluutio on 921000 pikseliä. SnapBridge -soveluksella kamera kytkee älypuhelimeen, ja lähettää siihen ottamiaan kuvia ja valokuvia.

Parhain hinta: Amazon.de

3. Canon PowerShot SX620 HS

 • Resoluutio: 20.2 MP
 • Paneeli: CMOS
 • Kuvanvakain: optinen
 • Videokuva: FullHD

Tämä digikamera omistaa 25x zoomin. Se ottaa hyvänlaatuisia kuvia missä tahansa etäisyydessä, salama pystyy tasoittamaan kontrastia missä tahansa valaistuksessa. Laite on varustettu herkällä paneelilla ja DIGIC 4+ -prosessorilla. Tällä tavoin kuvat onnistuvat hyvänlaatuisiksi. Videokuvan laatu on FullHD.

Automaattitarkennus toimii missä tahansa valaustuksessa, kuvanvakain poistaa kohinaa, joka ilmestyy kuvaajan vapisevista käsistä. Laitteeseen on rakennettu luova tila, jossa kamera tekee 5 kuvaa käyttäen erilaisia tehosteita. Sinun on vain valittava pitäneen kuvan. WiFi:n ja NFC:n avulla kamera kytkee älypuhelimiin ja muihin laitteisiin.

Parhain hinta: Amazon.de

4. Sony Cyber-shot DSC-W830

 • Resoluutio: 20.1 MP
 • Paneeli: CCD
 • Kuvanvakain: optinen
 • Videokuva: HD

Vielä yksi ihana aloittelijoille sopiva digikamera ottaa hyvänlaatuisia kuvia ja tallentaa HD-videoita. Se on varustettu 8x zoomilla, automaattitarkennuksella ja kuvanvakaimella. Laite on pieni, ja tästä syystä se mahtuu helposti taskuun. Kuvanvakain toimii hyvin, kuvat onnistuvat ihaniksi ilman kohinaa. Tallunnuksen jälkeen video toistetaan suoraan kameran näytössä.

Intelligent Auto -ohjelma asettaa automaattisesti kuvauksen asetuksia tiloista riippuen. Kuva parannetaan ja retusoidaan kuvauksen aikana, eikä tarvitse korjata mitään kuvankäsittelyohjelmissa. On mahdollisuus ottaa kolmiulotteisia kuvia.

Parhain hinta: Amazon.de

5. Canon IXUS 185

 • Resoluutio: 20 MP
 • Paneeli: CCD
 • Kuvanvakain: digitaalinen
 • Videokuva: HD

Tämä digikamera ottaa hyviä kuvia, koska 16x digitaalinen zoom kuvaa kaukana olevia kohteita korkealla tasolla. 20 MP -paneeli ja Digic 4+ -prosessori ottavat valokuvia melkein ilman kohinaa huonossa valaistuksessa.

Kamera tunnistaa kuvauksen tiloja itsenäisesti ja valitsee sopivan ohjelman, laitteeseen on asennettu 32 kuvauksen ohjelmaa. Tämä malli sopii hyvin luovuuteen, käyttäjä saa käyttöön monia tehoisteita ja toimintoja.

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Jos olet kiinnostunut ammattikuvauksesta, valitse kuitenkin Canon Power Shot G7 X Mark II. Tämä malli kilpailee järjestelmäkameroiden kanssa, tallentaa FullHD-videoita ja ottaa ihania ja hyvänlaatuisia kuvia riippumatta tiloista. Jos etsit halvemman mallin, kiinnitä huomiota Nikon Coolpix B500 -laitteeseen. Se pystyy ottamaan hyvänlaatuisia kuvia, on helppo käytössä, ja kytkee älypuhelimeen.

Canon PowerShot SX620 HS todistaa hintansa, koska se tallentaa FullHD videoita ja käyttää 25x zoomin, laitteeseen on asetettu WiFi ja NFS. Sony Cyber-shot DSC-W830 -malli ei häviä edelliselle laitteelle, vaikka videokuva tallennetaan HD:ssa. Aloittelijat pitävät Canon IXUS 185:sta, koska se ottaa hyviä kuvia, mutta digitaalinen zoom ei pysty ottamaan ihanaa kuvaa etäisyydessä. Muiden kriteerien mukaan tämä laite vastaa hintaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *