Paras digitaalinen järjestelmäkamera aloittelijalle 2021: Autamme sinua löytämään erinomaisen laitteen

Valokuvaaminen on suurempi asia kuin tavallinen harrastus. Näyttää, että tämä harrastus on helppoa, mutta se vaatii rahan kulutusta, joka koskee erinomaista kameraa. Ammattivalokuvaajat, jotka muuttavat harrastuksen työksi, ja tästä syystä he tarvitsevat kallista hintaa maksavan kameran. Sellaisilla laitteella on korkean tason ominaisuudet, lisätoiminnat ja asetukset. Mutta jos olet vain aloittelija, kiinnitä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 1. Tyyppi. Monet valokuvaajat valittavat, että pienikokoiset digitaalikamerat sopivat ihanteellisesti aloittelijoille, koska niihin on helpompi tutustua kuin DSLR -laitteisiin. Toiseltaan jos opit kerran käyttämään SLR -kameroita, saat laitteen, jossa on suuri joukko toimintoja ja asetuksia, jotka eivät ole digitaalisten analogien käytettävissä.
 2. Hinta. Tästä tekijästä ei tarvitse unohtaa, koska hinta seuraa tarkasti mallin valintaa. Näin tapahtui, että digitaalikamerat ovat paljon halvempia kuin SLR-kamerat, vaikka ne olisivat vertailukelpoisia (tai parempia). Jälkimmäinen antaa kuitenkin enemmän luovaa vapautta, mikä on ratkaiseva tekijä tyypin ja hintaluokan määrittämisessä
 3. Näytön koko. Sinun ei kannata kiinnittää suurta huomiota megapikseleitä koskevaan älykkään mainokseen, koska tämä toiminta ei ole niin tärkeä peilikameroissa. On paljon tärkeämpää ymmärtää, mitkä mitat ovat matriisissa – mitä suuremmat ovat sen mitat (jopa 10 megapikselin resoluutiolla, jotka ovat riittäviä korkealaatuisille valokuville), sitä parempi värintoisto, sitä korkeampi herkkyys ja pienempi melu jopa korkeissa ISO-arvoissa.
 4. Zoom. Aloittelijoille tarkoitetussa kamerassa on oltava vähintään 3-kertainen zoomaus sekä mahdollisuus vaihtaa linssejä. Nämä tekijät lisäävät merkittävästi valokuvaajan ominaisuuksia ainakin useaan kertaan.
 5. Akunkesto. Jopa ammattilaiset joutuvat joskus ottamaan useita kuvia, jotta he voivat saavuttaa halutun vaikutuksen valokuvasta. Aloittelijat kohtaavat usein ensimmäisen kehyksen ongelmat, joten yksi tärkeimmistä parametreista on itsenäisyys, joka määrittää mahdollisten kuvien määrän yhden täyden latauksen kanssa.
 6. Automaattiasetukset. SLR:n käytön alussa käyttäjä on hyvin vaikea navigoida asetuksissa. Siksi on suositeltavaa käyttää kameroita, joissa on valmiita parametreja erilaisille kuvaustyypeille, olipa se sitten maisema, muotokuva tai urheilu.
 7. Automaattitarkennus. Näiden kahden toiminnon toteuttaminen automaattisessa tilassa yksinkertaistaa merkittävästi aloittelijan valokuvausprosessia.

Parhaat Canon peilikamerat aloittelijoille

CANON EOS 1300D BODY -järjestelmäkamera

CANON EOS 1300D KIT

Arvostelijoiden mukaan tämä malli on erinomainen DSLR:n edustaja, joka pystyy taistelemaan kriisiä vastaan. Käyttäjä voi kokeilla innostusta kaikilla manuaalisilla asetuksilla, kuvata kohteita epäselvällä taustalla ja vaikeissa olosuhteissa. Kun tutkit objektiivin ominaisuuksia, voit siirtyä korkean aukon optiikkaan ja katsoa uuden kuvan kamerasta.

Verkossa sanotaan paljon laitteen nopeudesta. Älä huolehdi tietojen hitaasta lataamisesta näytölle laitteen aktivoinnin jälkeen, kamera on valmis kuvaamaan sekunnin kuluttua käynnistämisestä. Oikean vasteen avulla et menetä yhtä arvokasta dynaamista kehystä. Mutta tässä on toinen asia: RAW-muodossa 7 kuvien sarja otetaan 3 kuvaa / sekunnin nopeudella ja sitten leikepöydän täyttäminen. Sinun täytyy odottaa, kunnes valokuvat on tallennettu muistikortille. Ota JPEG-muodon kuvat mahdollisimman laadukkaasti.

Plussat

 • kohtuuhinta
 • hyvänlaatuiset kuvat
 • kompakti

Miinukset

 • ohjaus on epämukavaa
 • Live View -tilassa laite kuvaa hitaasti
 • meluisa

Parhain hinta: Amazon.de

CANON EOS 80D KIT -järjestelmäkamera

CANON EOS 80D KIT

Keskitason SLR-kamera, joka voi olla erinomainen “harjoituslaite” aloittelijoille, eikä myöskään ole taattu menettää kehittyneiden gadgetien joukossa. Canonin EOS 80D -paketin tutkimus voi jatkua hyvin pitkään. Mahdollisten tilojen ja toimintojen luettelointi (varsinkin jos käytössä on laajennettu linssivalikoima) pystyy kantamaan aloittelijoille useita päiviä. Tällaisen ”ankaran” tutkimuksen tulos voi kuitenkin ylittää kaikki odotukset: luonnollisesti lahjakkaat valokuvaajat aloittelijoiden määrästä voivat nähdä vaikuttavia tuloksia ensimmäisistä teoksista.

Puhtaasti teknisesti Canon EOS 80D Kit ei lisää mitään uutta keskilinkille. Vaikka muut puolisäästöiset kamerat on varustettu kyvyllä kuvata videota 4k. Tämä malli toimii läpiviennin parannuksena aikaisemmalle EOS 70D:lle, eikä valitettavasti näytä mitään muuta.

Plussat

 • kytkee langattomasti muiden laitteiden kanssa
 • hyvä muotoilu
 • sisäänrakennettu ajastin

Miinukset

 • keskiluokkaiset ominaisuudet
 • korkea hinta

Parhain hinta: Amazon.de

Parhaat Nikon peilikamerat aloittelijoille

NIKON D610 BODY -järjestelmäkamera

NIKON D610 BODY

Kamerassa on koko kehyksen 24×36 mm CMOS, jonka resoluutio on 24 MP. Yhdessä prosessorin Expeed 3 kanssa – tämä takaa korkeatasoiset kuvat ja minimaalisen melun ISO-arvoon 3200 asti. Suuri matriisi antaa sinulle mahdollisuuden joustavasti työstää kehyksen syvyyttä, ja tämä on suuri plussa muotokuvia. Työskentely pari SD-asemat avaa lisää mahdollisuuksia valokuvaajalle: voit asettaa tallennustiedot yksitellen, kun media täyttää tai rinnakkain kahdella flash-asemalla. Ja voit myös lähettää JPG-tietueen yhdelle kortille ja RAW-levylle seuraavaan, jotta saat kaiken tarvitsemasi kehyksistä.

Positiiviset arvostelut koskevat rungon kokoa, korkealaatuista etsintä ja hiljaista videokuvaustilaa ympärille. Suhteellisia haittoja ovat suuret mitat, mutta täyskehyspeililaitteille tämä on normin muunnos. Sinun on myös tottuttava automaattitarkennuksen ominaisuuksiin: sen pisteet on ryhmitelty lähelle kehyksen keskiosaa.

Plussat

 • pitkä akunkesto
 • kompakti
 • kätevät asetukset

Miinukset

 • sisäänrakennettu mikrofoni toimii huonosti
 • automaattitarkennus

Parhain hinta: Amazon.de

NIKON D7200 BODY -järjestelmäkamera

NIKON D7200 BODY

Tällöin ajastettu videotallennus toteutetaan tai eri tavalla ”Timelapse” – hidastetun aikakatkaisun kuvaaminen automaattisesti määritettyjen aikavälien välillä kehysten välillä. Tässä tilassa automaattinen valotuksen kohdistaminen on käytettävissä, mikä on tärkeää, kun kuvaat tunteja valaistuksen muutoksilla. Käyttäjälle tulee mahdollisuus tallentaa Full HD-video 1920×1080 jopa 60 kuvaa sekunnissa taajuudella. Videoasetukset ovat erittäin kätevästi sijoitettavissa. Laadukkaita äänitallenteita varten voit kiinnittää ulkoisen mikrofonin 3,5 mm -liittimeen, ja sen herkkyyttä säädetään myös kameravalikossa.

Jos valitset DSLR:n vuosia, tämä soveltuu vain vaikeisiin toimintoihin – pöly- ja kosteussuojaus. Omistajat jakavat paljon hienoja asetuksia, sekoittavat aloittelijaa, mutta tulevaisuudessa ne tarjoavat tilaa luoville kokeille. Nikonin ”puoliammattilaista” pidetään näin ollen parhaana laitteena, jolla on mahdollisuus kehittää valokuvaa ja videokuvaa.

Plussat

 • kompakti
 • WiFi ja NFC
 • korkea kuvaamisen nopeus
 • erinomainen värintoisto

Miinukset

 • on mahdotonta asettaa näytön valikkoa
 • ohjaus on vaikeata aloittelijoille

Parhain hinta: Amazon.de

NIKON D3500 KIT -järjestelmäkamera

NIKON D3500 KIT

Tietoruutu on suunniteltu vastaamaan aloittelevan valokuvaajan tarpeisiin, niin että hän tottui mukavasti SLR-kameraan. On olemassa useita teemoja, suuri aukko aukon avaamista / sulkemista varten, ylivalotettujen vyöhykkeiden korostaminen, “?” -Painike ja ohjeet tiettyyn kuvausolosuhteeseen opastustilassa. ”I” -painikkeella pääset pikavalikkoon, jonka kautta voit hallita ISO-, automaattitarkennusta, valkotasapainoa.

EN-EL14a -akku (1230 mAh) on osoittautunut hyvin. Väitetyt 1550 kehystä yhdellä latauksella vahvistavat käytäntö, kun taas käyttäjät eivät kiellä itseään pitkistä sarjoista eikä sisäänrakennetun salaman ja suoran näkymän käyttämisestä, ja myös muodostaa hiljaisen yhteyden älypuhelimeen langattoman käyttöliittymän kautta. Jopa kommentoijat huomauttavat laajan valikoiman valokuvien käsittelymahdollisuuksia laitteessa: kirkkaus, tehosteet, rajaus, vääristyneen näkökulman korjaaminen jne.

Plussat

 • helppo ohjaus aloittelijoille
 • laatu-hinta suhde

Miinukset

 • puuttuu tärkeitä ominaisuuksia
 • akunkesto

Parhain hinta: Amazon.de

NIKON D5300 BODY -järjestelmäkamera

NIKON D5300 BODY

Amatöörikamera, joka on luotu D3300 -mallin mukaan. Huolimatta edellä mainitun kameran jo loistavasta ergonomiasta Nikon D5300 Body kehitettiin lisäksi, etu ei muuttunut huonommaksi. Tärkeimmät muutokset vaikuttivat sisäiseen täyttöön ja siihen liittyviin teknisiin ominaisuuksiin. Uuden matriisin resoluutio oli 24,78 MP, mikä osoittaa selvästi sisäisen yrityskehityksen jokaista sadan pikseliä kohti valokuvan lopullisen tuloksen parantamiseksi. Sama vaikutus on laskettu huolellisesti työn tasapainoon, jotta värit ja niihin liittyvät näkökohdat paranisivat. Toinen laadullinen harppaus tehtiin kaikkien Nikonin budjettivälineiden peilien heikkoon linkkialueeseen: hyvä herkkyys mahdollistaa lopulta ISO 1600: n kuvaamisen, ohittaen viljan ja laadun heikkenemisen. Kun otetaan huomioon tämä hyödyllinen työ, Nikon D5300 -korin ostaminen voi olla erinomainen käteissijoitus.

Plussat

 • ISO 1600:lla erinomainen kuvaus
 • korkealaatuiset kuvat

Miinukset

 • Live View:n hidas työ

Parhain hinta: Amazon.de

Parhaat peilittömät kamerat aloittelijoille

OLYMPUS OM-D E-M10 MARK III KIT -järjestelmäkamera

OLYMPUS OM-D E-M10 MARK III KIT

Laite on pieni ja kätevä, kädensijaa harkitaan pienimpään yksityiskohtaan: oikean käden kolme sormea ​​lepäävät etuosassa, ja vastakkaisella puolella peukalolle on järjestetty ilmeikäs projektio. Ohjauspyörät pysyvät yhtä suurina kuin vanhemmissa malleissa – hyvin käytännöllinen liike. Kamera ei ole paljon suurempi kuin älypuhelimen koko ja paino, se mahtuu taskuun ja käsilaukkuun, vaikka pitkällä retkellä omistaja ei koe epämukavuutta kantaa. M.Zuiko Digital ED 14-42mm f / 3,5-5,6 EZ -objektiivi on pienikokoinen ”pannukakku” eli halkaisija ylittää pituuden.

Lisävalokuvat-valikossa aloittelijat yrittävät käsiinsä kollaasi-tilassa (useiden kehysten ompeleminen), live-aika (kuvaaminen käsin kirjoitetulla valotuksella), useita valotuksia (valokuvasarja ja peräkkäinen päällekkäisyys), HDR (korkea dynaaminen alue), äänettömät kuvaukset (vain sähköinen suljin), panoraama, vääristymän korjaus, tarkennuksen haarukointi (leveyssyvyys).

Plussat

 • tyylikäs muotoilu
 • kohtuuhinta
 • paljon kuvauksen tiloja

Miinukset

 • akku on heikko

Parhain hinta: Amazon.de

CANON EOS M50 KIT -järjestelmäkamera

CANON EOS M50 KIT

Uuden DIGIC 8 -prosessorin tärkein etu on mahdollisuus kuvata videota 4K-muodossa (3840 x 2160 pikseliä 25 kuvaa / s). Huomaa, että tämä ei ole lippulaivamalli, vaan tekniikka ystäville sopivalla hinnalla. Silmissä on automaattitarkennus, mutta se toimii vain kiinteillä ihmisillä, esimerkiksi klassisessa muotokuvauksessa. Yleensä on kolme automaattitarkennustapaa: zonaali, valitulla pisteellä ja kohteen seuranta.

Omistajat kutsuvat akun lataamisen mahdollisuutta USB:n ärsyttäväksi pikku asiaksi. Tätä tarkoitusta varten käytetään verkkolatainta. Kevyt polykarbonaattikotelo ja pienikokoiset mitat mahdollistavat sen, että voit kuljettaa mallin myös käsissänne, jopa takitaskussa. Ostajan valinta on kaksi väriversiota: tavallisessa mustassa mallissa ja ilmeikäs valkoinen väri, jossa on harmaat aksentit. Kirkas laite näyttää ulos laatikosta ja houkuttelee ohikulkijoiden huomion, varsinkin jos se yhdistetään merkkituotteiden hopeaobjektiiviin.

Plussat

 • 4K kuvaus
 • uudistettu automaattitarkennus

Miinukset

 • ei ole lisätoimintoja
 • akunkesto on lyhyt

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Nykyään monet ihmiset haaveilevat hyvästä kamerasta, jonkun avulla he aikovat ottavat hyvänlaatuisia ja kirkkaita kuvia. Mutta tätä varten aloittelijat tarvitsevat erinomaisen kameran. Markkinoilla ne myydään suuressa määrässä, ja pitää valita tarkasti. Toivomme, että artikkelimme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan variantin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *