Paras näppäimistö tabletille 2019

Nykyään tabletit kehittyvät yhä enemmän. Ihmiset käyttävät tabletteja usein, ja tästä syystä jotkut valmistajat ovat päättäneet valmistaa tietokonetabletteja, jotka voivat suoriutua moniin tehtäviin. Ei ole ihmettä, että monet valitsevat tabletin päälaitteeksi sen siirrettävyydestä ja monipuolisuudesta.

Toiselta puolelta on olemassa yksi vaikeus. Kuvittele, että kirjoitat sähköpostiviestin tai näppäilet artikkelin monen tunnin kuluessa, tulet väsyneeksi ja niin pois päin. On hyvää, että tabletin pakkaukseen kuuluu myös näppäimistö, muttei se tapahdu aina. Onneksi olemme laatineet listan, johon on päässyt muutama korkealaatuinen näppäimistö tablettia varten. Ne ovat sekä kompakteja että kivoja muotoilullaan. Näppäimistö kytketään tablettiin Bluetoothin kautta.

Parhaat tablettien näppäimistöt

1. Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

Jos sinulla on yksi tai kaksi laitetta, kiinnitä huomiota tietysti tähän malliin. Laitteen ohjelmisto mahdollistaa keksiä 1-3 erillistä profiilia, jotka helposti vaihdetaan laitteiden keskellä. Näppäimistön yläosaan on sisäänrakennettu erikoisjalusta. Sen avulla tabletti sijaitetaan oikeassa kulmassa. Lisäksi säästät rahaa, koska et tarvitse ostaa lisäjalustaa.

Ei ole tärkeätä, mitä käyttöjärjestelmää käytät, löydät tuttuja painikkeita näppäimistöstä, esimerkiksi command, ctrl, alt ja option. Painikkeet ovat ympyrän muotoisia, ja se on mukavaa näppäilemiseen pitkän ajan kuluessa. Matkailua harrastavat ihmiset pitävät tästä näppäimistöstä, koska se on kompakti, painaa vähän, ja se on mukavampi kuin kosketusnäyttö. Tämä malli on yksi kysytyistä Bluetooth näppäimistöistä, se sopii sekä Androidiin että iPadsiin.

Parhain hinta: Amazon.de

2. Microsoft Universal Foldable Keyboard

Tämä on universaalinen Microsoftin kompakti liukunäppäimistö, joka sopii sekä Android -, että iOS – ja Windows -käyttöjärjestelmään. Laite toimii uuden Bluetooth 4.0 -tekniikan mukaan. Se kuluttaa vähän energiaa kuin muut mallit. Toiselta tätä näppäimistöä et tarvitse ladata, mitä antaa sinulle 3 kuukautta jatkuvaa käyttöä.

Oikein ohut Microsoftin näppäimistö painaa vain 300 grammaa, ja mitat ovat 6,1 x 5,3 x 1,1 tuumaa. Se on kompakti ja varustettu tarvittavilla painikkeilla ja toimintoilla, joita käyttäjät käyttävät usein. Suljetussa muodossa näppäimistö tulee pieneksi kuten lompakko. Vielä yksi tärkeä ominaisuus on painikkeiden valikko ja etupaneelissa oleva kangas, joka suojelee näppäimistöä odottamattomista sattumista. Microsoftin malli on paras Bluetooth näppäimistö ihmisille, joille siirrettävyys on pääkriteeri.

Parhain hinta: Amazon.de

3. Jelly Comb Folding Bluetooth Keyboard

Jelly Comb Folding -näppäimistö on hyvä Microsoftin liukunäppäimistön vaihtoehto. Se suljetaan kahdelta sivulta, ja tulee lompakon kokoiseksi, mitä tekee näppäimistön kompaktiksi ja mukavaksi kantamiseen tabletin kanssa.

Laitteella on oikein ohut loistoton runko, joka suojelee näppäimistln tavallisista putouksista ja onnettomuuksista kehittäjien sanojensa mukaan. On olemassa ohjauslevy, mitä helpottaa pitkien tiedostojen listojen ja nettisivujen katselua, ja antaa mahdollisuuden käyttää tablettia mahtavalla suorituskyvyllä. Pitää muistaa, että tämä näppäimistö ei kytketä iOS -käyttöjärjestelmään, ja yhtiön kehittäjät sanovat, että korjaavat tätä puutetta.

Jelly Comb -näppäimistöllä on litium-ioniakku, joka takaa noin 48 tuntia jatkuvaa näppäilemistä ja 560 tuntia lepotilaa ilman latausta. Tämä Jelly Comb -näppäimistö on paras Bluetooth näppäimistö kosketusnäytöllä. Se sopii ihanteellisesti viestien tai tärkeiden huomautuksien kirjoittamista varten.

Parhain hinta: Amazon.de

4. Logitech Keys-To-Go For iOS

Jos sinulla on iPad, tämä Logitech langaton näppäimistö ilahduttaa sinua. Se on suunniteltu ja optimoitu iOS -laitteille, jotka sisältävät iPadit, iPhonet ja Apple TV:n. Ne myös maksavat paljon halvempaa kuin Apple Smart Keyboard -näppäimistöt.

Logitech Keys-To-Go -näppäimistö on erittäin ohut muotoilu, se on erittäin kestävä, edessä oleva kangas suojaa näppäimistöä lialta, roiskeilta ja putouksilta, jotta voit käyttää sitä sisätiloissa ja ulkona ilman huolia. Näppäimet ovat hyvin sijoitettuja, ja niissä on kaikki iOS-pikakuvakkeet, joihin olet tottunut. On monitoiminen kamera, Safari, Bluetooth, toisto-, tauko- painike ja paljon muuta. Lisäksi avainten aivohalvaus tuntuu vieläkin nopeammin kuin Applen älykäs näppäimistö, ja niillä on riittävästi avainmatkoja. 

Akun käyttöiän osalta Logitech Keys-To-Go -pakkauksessa on ladattava akku, joka voi helposti kestää 3 kuukautta kahden tunnin päivittäisen käytön perusteella. Mitä laatikossa on? Saat itse näppäimistön, USB-kaapelin latausta varten, dokumentointia ja 1 vuoden rajoitettua laitteistotakuuta.

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Tähän listaan ovat päässeet kaikki mukavat ja yksinkertaiset käytössä näppäimistöt. Ne eroavat vain hinnaltaan ja pari ominaisuudellaan. Jokainen voi löytää sopivan variantin omaa tablettia varten.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *