Paras peilitön kamera: Vuoden 2019 myyntihittejä

Haluatko ostaa peilittömän kamerat, muttet tiedä, minkäläinen on parempi? Markkinatutkimuksemme mukaan laatineet niiden mallien listamme, joihin kannattaisi kiinnittää huomiota v. 2019.

Peilittömien kameroiden edut

Kompakti koko on peilittömien kameroiden pääetu. Sellaisista malleista puuttuu lasi, ja sen vuoksi valmistajat voivat pienentää kameran rungon.

Elektronista etsintä nimitetään toiseksi eduksi. Käyttäessäsi klassista peilikameraa ensin otat valokuvaa ja sitten katsot näyttöön, jotta nähdä tuloksen ilman vääristelyä. Se häiritsee ja vaatii paljon aikaa. Peilittömään kameraan on sisäänrakennettu elektroninen etsin, joka kuvaa samaa valokuvaa kuin näytössä. Monet valokuvaajat eivät halua käyttää peilikameroita peilittömään kameraan. elektronisella etsimellä tutustumisen jälkeen.

Panasonic Lumix DC-GH5S

Panasonic Lumix DC-GH5S

 • Kenno: Live MOS, 11,93 MP
 • Näyttö: kääntävä 3,2-tuumainen kosketusnäyttö
 • Video: 4K (60 kuvaa sekunnissa)
 • Liitäntä: WiFi, NFC, Bluetooth

Viime vuonna Panasonic -yhtiö uudisti GH5 -johtavan kameran. Valokuvaajat moittivat vanhaa mallia pienestä ISO-herkkyydestä. Sen vuoksi sinulta puuttuu mahdollisuus kuvata pimeällä. Uudistetulla Panasonic GH5S:lla on Panasonic Dual Native ISO, joka kuuluu tavallisesti ammattivideokameroihin. ISO-herkkyys on enempi, mutta kohinoita on vähän. Tämä malli pystyy kuvaamaan videoita DCI -laadussa (4096 x 2160) taajuudella 60 kuvaa sekunnissa. Voit ottaa 14-bittiä kuvaa Raw-muodossa ja kuvien sarjaa käyttäen automaattitarkennusta nopeudella 7 kuvaa sekunnissa.

Resoluutio on vaihdettu 20,3 MP:sta 10,2 MP:aan. Kamera käyttää isompia piksilejä, ja 14-bittisen muodon kanssa ne muodostavat selvän kuvan. Nyt GH5S:sta puuttuu 5-askelin matriisikuvanvakain. Se tapahtuu, koska monet käyttäjät kuvaavat erillisella kuvanvakaimella. Voimme korostaa, että tämä päätös on oikea.

Parhain hinta: Amazon.de

Canon EOS R

Canon EOS R

 • Kenno: CMOS, 31,7 MP
 • Näyttö: kääntävä 3,15-tuumainen kosketusnäyttö
 • Video: 4K (30 kuvaa sekunnissa)
 • Liitäntä: WiFi, NFC, Bluetooth

Canon -yhtiö on yllättänyt monia ihmisiä, kun 2018 vuoden syksyllä se valmisti oman ensimmäisen täyskennoisen peilittömän järjestelmäkameran. Monien vuosien kuluessa Canon valmistautui Canon EOS R:n valmistukselle, ja odotukset onnistuivat. Kameran runko on tehty alumiini-magnesiumseoksesta, on veden- ja pölynkestävä.

Päämuutos koskee uuden RF:n objektiivin bajonetin käyttöä. On valmistettu uusi sarja, johon kuuluvat uudet objektiivit nopealla automaattitarkennuksella. Kamera toimii uudella DIGIC 8 -prosessorilla, se on varustettu 30,3 MP -täyskennolla ja ISO-herkkyydellä (100-40000).

Canon insinöörit kehittivät pitkään EV-teknologiaa (6-18). Se sallii ottaa selviä kuvia, kun on vähän valaitusta, ja kamera fokusoi hyvin esineisiin. Automaattitarkennuksella kamera kuvaa selvästi esineitä ja kasvoja missä tahansa valaistuksessa sekä valokuva-, että videomuodossa. Valitettavasti kamerassa on vain yksi paikka SK-kortille, ja sitä on vaikeata ladata.

Parhain hinta: Amazon.de

Nikon Z7

Nikon Z7

 • Kenno: CMOS, 46,89 MP
 • Näyttö: kääntävä 3,2-tuumainen kosketusnäyttö
 • Video: 4K (30 kuvaa sekunnissa)
 • Liitäntä: WiFi, Bluetooth

Vuoden 2018 lopussa Nikon -yhtiö valmisti Nikon Z7 -peilittömän kameran. Tällä mallilla on tehokas kenno (46,89 MP), maksimaalinen resoluutio eli 8256 × 5504 pikseliä, ISO-herkkyys (64-25600), 494 tarkennuspistettä ja nopeutta (9 kuvaa sekunnissa). Kamera on saanut uuden Nikkor Z -bajonettiliitoksen. Tulevaisuudessa valmistetaan jo paljon malleja, mutta nyt voidaan käyttää vanhoja F-mount bajonettiliitoksia.

Kameran runko on tehty alumiini-magnesiumseoksesta. Laitteeseen on rakennettu kaksi näyttöä. Ensimmäinen on kääntävä 3,2 tuumainen kosketusnäyttö. Toinen on yksivärinen, se on rungon alla ja käsittää kaikki pääkameran ominaisuuksia. Kuvien tallennusta varten käytetään XQD -kortti SD:n asemesta. Se maksaa enemmän, mutta muisti on suurempi. Kameralla on 5-askelin kuvanvakain, ja se pystyy kuvaamaan 4K videoita nopeudella 30 kuvaa sekunnissa.

Parhain hinta: Amazon.de

Fujifilm X-T3

Fujifilm X-T3

 • Kenno: APC, 26,1 MP
 • Näyttö: kääntävä 3-tuumainen kosketusnäyttö
 • Video: 4K (30 kuvaa sekunnissa)
 • Liitäntä: WiFi, Bluetooth

Kaikkien Fujifilm kameroiden tärkeä piirre on niiden ulkonäkö. Niillä on retrotyyli ja nykykameroiden ominaisuuksia. Fujifilm X-T3:lla on KIT-objektiivi (18-55 mm, f2.2-4.0), ja sen avulla on helppoa kuvata hyvänlaatuisia kuvia ja videoita. X-T3 on varustettu uudella APS-C X-Trans CMOS -kennolla (26,1 MP), ISO-herkkyydellä (200-12800), ja se myös laajennetaan 80-51200. Kamera toimii X-Processor 4 -uudella prosessorilla.

Tätä kameraa ostetaan sekä valokuva-, että videokuvausta varten. Jopa videokuvaajat kiinnittävät paljon huomiota nimenomaan Fujifilm -malleihin. Laite kuvaa 4K videoita nopeudella 50 kuvaa sekunnissa. Valitettavasti kamera toimii vähän, koska yksi lataus riittää vain 40-50 minuutin videokuvaukseen. Tätä varten kannattaa ostaa pari paristoa ja käyttää erillistä akkua. Lisäksi puuttuu kuvanvakain, ja tämä fakta ärsyttää kovin, koska ei jokaisella Fujifilm objektiivilla ole kuvauksen vakain.

Parhain hinta: Amazon.de

Sony Alpha 6400

Sony Alpha 6400

 • Kenno: APS-C, 24,2 MP
 • Näyttö: kääntävä 2,95-tuumainen kosketusnäyttö
 • Video: 4K (30 kuvaa sekunnissa)
 • Liitäntä: WiFi, Bluetooth

Sony -yhtiö on valmistanut äskettäin edullisen Alpha 6300 -mallin uudistuksen, jonka nimi on Alpha 6400. Sillä on uusi Bionz X -prosessori APS-C -kennolla (24,2 MP). Kuvauksen sarja käsittää 11 kuvaa sekunnissa. Nyt kamera on varustettu kääntävällä näytöllä, ja sen avulla on mukavaa kuvata videoita. On olemassa 425 tarkennuspistettä. Miinuksiin kuuluvat kuvanvakain ja lyhyt akunkesto.

Parhain hinta: Amazon.de

 

Johtopäätökset

Verraten erilaisia peilittömiä kameroita sanotaan, että jopa jos kamerat maksavat samaa hintaa, niiden ominaisuudet voivat kovasti erota. Tästä syystä jokaisen käyttäjän on kannettava valita kameran niiden ominaisuuksien mukaan.

Edullisilla peilittömillä kameroilla, jotka maksavat noin 500 – 800 euroa, on pieni kenno ja rajoitettuja ominaisuuksia. Ne kuvaavat hyvänlaatuisia kuvia, mutta puuttuvat kuvanvakain, ja ISO-herkkyys on pieni. Tärkeä etu on kameraan sisäänrakennettu salama.

Keskimääräiset kamerat, jotka maksavat noin 800 – 1300 euroa, ovat varustettu CMOS-kennoilla, tehokkaalla ISO:lla ja korkealla resoluutiolla. Nämä kamerat sopivat hyvin harrastajille.

Ammattikameroilla on tehokkaita teknisiä ominaisuuksia, ja ne ovat varustettu täyskennoilla. Tavallisesti niiden eri osat ovat vaikuttavia kuten kuvanvakain, nopea automaattitarkennus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *