Paras reititin kotiin 2021: Kerromme, miten kannattaa valita ja ostaa erinomaisen laitteen

Nettiyhteys ei ole enää vain hieno tilaisuus, vaan siitä on tullut välttämättömyys, monessa tapauksessa elintärkeiden tarve. Suomessa lähestulkoon joka toimistossa ja kotitaloudessa on nettiyhteys. Ja lähestulkoon kaiket on toteutettu Wi-Fi reitittimen avulla. Näitä ihme-laatikoita on nykymarkkinoilla kyllä tulvillaan, tavallisen ja jopa edistyksellisen käyttäjän on kyllä vaikeaa saada selville mikä on oikea juuri hänelle.

Listasimme täällä parhaimmat Wi-Fi reitittimet kotitalouskäyttöön ottamalla huomioon hinta laatu suhde sekä käyttäjien palautteet, kun kerran kyseessä on laitteet sekä kerrostaloasunnoille että omakotitaloille, näyttää itsestään selvänä että vimmeiset tarvitsevat tehokkaampaa ja laadukkaampaa kantamaa. reitittimet toimisto ja teollisuuskäyttöön tässä artikkelissa emme katso.

Listaan on kootu mallit asuntoihin ja taloihin. Jälkimmäisessä tapauksessa on selvää, että tarvitset paremman ja tehokkaamman pinnoitteen. Tässä artikkelissa ei puhuta reitittimistä toimistoon ja yrityksiin.

Parhaat Wi-Fi reitittimet kerrostaloasunnoille

Tässä täytyy heti mainita, että 2.4 GHz taajuutta riittänee asuntoon kuin asuntoon, silloinkun pelkästään tätä taajuutta tukevat laitteet maksavat huomattavasti halvempi. Sitä huolimatta, nykyiset standardit kyllä kannattavat advanced mallit pienempikin asuntoihin.

Nykyiset standardit koskevat kuitenkin edistyneempien reitittimien käyttöä myös pienissä tiloissa. Keräsimme eri malleja huoneistoille, kun otetaan huomioon useiden ostajaryhmien taloudelliset mahdollisuudet. Siksi voit löytää sekä budjettivaihtoehdot että tukea kahta bändiä kerralla.

TP-LINK TL-WR840N -reititin

TP-LINK TL-WR840N

Top-10 Wi-Fi -reitittimet avaa budjettimallin TP-LINK TL-WR840N, jonka tiedonsiirtonopeus on jopa 300 megatavua sekunnissa. Näin ollen laite on varsin tarpeellinen vaativiin tehtäviin. Tarjoaa nopean verkon suojauksen yhdellä painikkeella – WPS.

Voit ohjata kaistanleveyttä itsenäisesti IP-osoitteen avulla, joten järjestelmänvalvoja voi määrittää kullekin käyttäjälle sallitun kanavan leveyden. WDS-langaton silta tarjoaa peiton vakauden. Tukee IGMP-välityspalvelinta ja 802.1Q TAG VLAN:a ilman viiveitä.

Plussat

 • kohtuuhinta
 • toimii pysyvästi
 • nykymuotoilu
 • on käännetty venäjään

Miinukset

 • antennit eivät ole vaihdettavia

Parhain hinta: Amazon.de

Xiaomi Mi Wi-Fi Router 4C -reititin

Xiaomi Mi Wi-Fi Router 4C

Mi Wi-Fi Router 4C -malli houkuttelee korkean vahvistuksen antennia ja älykäs ohjaus. Samalla edullinen ja hyvä reititin mahdollistaa vakaan toiminnan, vahvan signaalin ja kattavuuden useista laitteista. Suuri nopeus täyttää kehittyneen prosessorin, joka on yhdistetty 64 megatavun sisäiseen muistiin. Gigabit WiFi 802.11N ja käynnistyskiihdytin voivat kattaa suuren alueen, joten malli sopii suuriin huoneistoihin.

Mallin eduissa on myös oltava hyvin yksinkertainen hallinta. On syytä lisätä, että laitteella on luotettava käyttäjätietojen suojaus hakkeroinnista. Tarjoaa yhteyden jopa 64 laitteeseen.

Plussat

 • kohtuuhinta
 • on helppo käytössä
 • ulkonäkö
 • toimii pysyvästi

Miinukset

 • ei ole tavallinen rakenne

Parhain hinta: Amazon.de

MikroTik hAP AC2 Lite Tower -reititin

MikroTik hAP AC Lite Tower

Parhaiden Wi-Fi-reitittimien luettelo sisältää toisen tehokkaan mallin, joka toimii samanaikaisesti 2,4 ja 5 GHz:n taajuudella. Tukee seuraavia standardeja: 802.11 a/b/g/n/ac. Nopeus saavuttaa 430 megatavua sekunnissa. Tämä tulos johtuu tehokkaan prosessorin läsnäolosta, jonka taajuus on 650 MHz ja RAM enintään 64 Mt. Mallin etujen tulisi sisältää tyylikäs muotoilu, kestävä kotelo ja vakaa toiminta kerrostaloissa 5 GHz:n taajuudella.

Laite toimii hyvällä käyttöjärjestelmällä RouterOS Level4, joka sisältää nopeusrajoituksen määrittämisen, useiden sivustojen käyttöoikeuksien sulkemisen ja VPN-yhteyden määrittämisen. Lisäksi voit vuorovaikutuksessa kahden palveluntarjoajan kanssa kerralla.

Plussat

 • kompakti
 • korkea työn nopeus
 • tyylikäs muotoilu
 • laadukas rakenne
 • USB

Miinukset

 • ei ole

Parhain hinta: Amazon.de

Netis WF2880 -reititin

Netis WF2880

Tänä vuonna Netis tarjosi asuntojen omistajille luotettavan ja tehokkaan Wi-Fi-reitittimen asuinrakennuksiin, joiden avulla jopa aloittelija voi luoda vakaan ja langattoman verkon. Tämä laite voi toimia kahdella taajuuskaistalla nopeudella 867 Mbps.

Edut sisältävät sellaisen USB-portin läsnäolon, jolla voit liittää ulkoisen keräyksen tai käyttää sitä FTP-palvelimena. Malli on hyvä käyttäjille, jotka haluavat viettää aikaa mukavasti online-peleissä, streaming-videoissa.

Plussat

 • Gigabyte Ethernet
 • on helppo käytössä
 • kaksitaajuus
 • korkea työn nopeus

Miinukset

 • ei ole ON/OFF näppäintä

Parhain hinta: Amazon.de

Parhaat WiFi reitittimet taloon

Tänä vuonna Netis tarjosi asuntojen omistajille luotettavan ja tehokkaan Wi-Fi-reitittimen asuinrakennuksiin, joiden avulla jopa aloittelija voi luoda vakaan ja langattoman verkon. Tämä laite voi toimia kahdella taajuuskaistalla nopeudella 867 Mbps. Edut sisältävät sellaisen USB-portin läsnäolon, jolla voit liittää ulkoisen keräyksen tai käyttää sitä FTP-palvelimena. Malli on hyvä käyttäjille, jotka haluavat viettää aikaa mukavasti online-peleissä, streaming-videoissa.

Xiaomi Mi Wi-Fi Router R3P -reititin

Xiaomi Mi Wi-Fi Router

Kätevä Xiaomi-reititin on saavuttanut suosion paitsi yksityisellä sektorilla myös toimistoissa. Huippuluokan wi-fi-reitittimet houkuttelevat vankan tapauksen, 4 luotettavaa monisuuntaista 2-kaistaisen antennia, jotka parantavat merkittävästi signaalia. Myös talon ulkopuolella voi käyttää Internetiä. Menestys johtuu tehokkaan MT7621A MIPS -prosessorin läsnäolosta, jossa kummankin 880 MHz:n ytimen kellotaajuus on.

Tämä laite tukee MU-MIMO-tekniikkaa ja 802.11-aaltojen 2 tiedonsiirtostandardia, joka tarjoaa jopa 800 Mbps:n 2,4 GHz:n ja 1700 Mbps:n 5 GHz:n taajuudella. Asiakaspalautteen perusteella laite toimii vakaasti, hinta vastaa laatua.

Plussat

 • käyttöjärjestelmä
 • hyvä prosessori
 • hyvä rakenne
 • antennien laatu

Parhain hinta: Amazon.de

Huawei B525 -reititin

Huawei B525

Tänä vuonna Huawei tarjoaa tyylikkään laitteen. Erinomainen WiFi-kotireititin tarjoaa käyttäjille erinomaisen signaalin, jonka avulla he voivat kehittää vastaanottoa jopa 300 Mbps:n nopeudella ja jopa 50 Mbps:n lähetystä. Etupuolella on merkkejä, joiden avulla voit tarkkailla visuaalisesti toimintatapoja. Huomautusten perusteella laitteeseen voidaan liittää enintään 64 laitetta 15 metrin alueella. Gadgetin etuja ovat mahdollisuus tallentaa asiakirjoja suoraan reitittimeen, koska siellä on microSD-korttipaikka. Sisältää 4 LAN-liitintä, puhelimen RJ-11-liittimet. Laitetta voidaan ohjata kauko-ohjauksella HiLink-ohjelman avulla.

Plussat

 • luotettava brändi
 • hyvä rakenne
 • käytön aika
 • microSD
 • on helppo käytössä

Miinukset

 • nopeus ei ole korkea

Parhain hinta: Amazon.de

Miten valitset hyvän WiFi reitittimen asuntoon tai taloon?

Sekä huoneistojen että talojen nykyaikaiset mallit lähettävät signaalin 2,4 ja 5 GHz: n taajuudella. Jos et tiedä miten valita reititin, huomaa, että nykyaikaisissa huoneistoissa ja taloissa vain ensimmäinen vaihtoehto ei riitä. Yleensä matalat mallit, joissa on vain ensimmäinen alue, ovat alhaisen kaistanleveyden. Asuntoihin tarvitaan vähintään 5 GHz, mutta 2 taajuutta on parempi.

Tällaisia ​​laitteita ostettaessa on myös kiinnitettävä huomiota satamien määrään. On toivottavaa, että käytössä on USB, useita LAN-portteja. Joissakin tapauksissa valmistajat varustavat laitteensa tietovarastolaitteisiin, joissa on lisäaukkoja modeemeille.

Lisäominaisuutena suosittelemme kiinnittämään huomiota VPN:ään, joka suojaa hakkereiden hyökkäyksiä, sisäistä palomuuria. Jos perheellä on lapsia, voit ostaa gadgetin, jossa on vanhempien valvonta tai kaukosäädin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *