Paras vedenkestävä tabletti 2019

Jokaisella ihmisellä on omia kriteereitä, joiden mukaan hän valitsee tabletin. Jotkut kiinnittävät huomiota liikkuvuuteen ja keveyteen, jotkut ovat kiinnostuneet muistin määrästä ja tyylikkäästä muotoilusta. On sellaisia ihmisiä, joiden mielestään on tärkeämpää, että tabletin täytyy olla vedenkestävä. Nyt maailmassa valmistetaan paljon erilaisia vedenpitäviä tabletteja, ja niiden moninaisuus hämmentää kokemattomia ostajia. Kuitenkin pitää ymmärtää, ettei vedenpitävyys voi maksaa vähän. Tässä artikkelissa puhutaan vain sellaisista tableteista, jotka testataan tarkasti, ja ne tarjoavat ostajalle hinnan, laadun ja vedenpitävyyden parasta suhdetta.

2018 vuoden parhaiden vedenkestävien tablettien lista

Tabletit, joista kerrotaan tässä artikkelissa, usein ostetaan aktiivisilla turisteilla, jotka tarvitsevat tabletin ehdottomasti olevan veden- ja iskunkestävä. Lisäksi tabletilla pitää olla pitkään kestävä akku ja satelliittijärjestelmä.

1. Torex PAD 4G

Tämä malli on oikein suosittu, ja sillä on keskihinta ammattilaiset mielestään.

PAD 4G -mallilla on 7 tuuman IPS näyttö, jolla on 1920×1080 resoluutio ja Mali-400 MP2 -näytönohjain. Suojellussa rungossa on mahtava MediaTek MT8382 -prosessori ja 2 Gt RAM-muistia.

Nämä tabletit ovat universaaleja laitteita, koska ne ostetaan aktiivista käyttöä varten lomalla, lisäksi tarvittaessa pelastuskeinona. Siksi erehdyt kovasti, jos odotat laitteesta liian mahtavaa suorituskykyä. PAD 4G -mallilla on IP67, se kestää vettä ja pölyä jopa 1 metrin veden syvyydessä (jos se tapahtuu nopeasti). Laitteeseen on sisäänrakennettu GPS, GLONASS, 4G/LTE. 7000 Mah -akku takaa 17 tuntia tabletin käyttöä.

Parhain hinta: Aliexpress.com

2. Torex PAD2

Oikeastaan Torex PAD2 on melkein sama laite kuin edellinen, vaikka sillä on muutama toinen ominaisuus

  • Iso näytön koko on 7 tuumaa, ja resoluutio 1080×720
  • Paino on yli 880 g
  • Akunkesto on 9650 Mah, ja laite toimii noin 20 tuntia
  • Ei ole GLONASS eikä 4G/LTE

Yllä mainittujen piirteiden lisäksi, laitteella on IP68 -moduuli, joka takaa pitkää ja täydellistä upotusta veteen yli 1 metrin syvyyteen. Puhelinverkko on korkealaatuinen, mitä on oikein tärkeätä hätätilanteessa. PAD2 -malli on suorittanut menesteksyllisesti törmäystesteja pari kertaa, arvostelut tästä aiheesta tavataan usein netistä.

Parhain hinta: Aliexpress.com

3. Torex PS12

Erotukseksi edeltäjistä PS12 -mallista, joka muistuttaa kovasti uudistettua Runbo P12 -laitetta, ilmoitettiin ennalta jo v. 2018, ja virallisen julkaisun jälkeen tabletti on saanut paljon positiivisia mielipiteitä ja ylistäviä arvosteluja. Pitää korostaa, että nykyään PS12 on paras vedenkestävä tabletti, joka maksaa noin … Tähän on pari syitä:

  • 17000 Mah -akku sallii käyttöajan 68 tuntiin.
  • Laitteella on IP67 -moduuli, ja se selittää mallin painoa eli 996 grammaa. Tästä painosta laite alkaa hukkua, jos se joudetaan veteen.
  • Radioasema (UHF (vuoristossa 400-450 MHz), UHF (vuoristossa 440-480 MHz), metsässä 136-174 MHz).
  • Puhelinverkko eroaa kovasti. Sitä pidetään parempana kuin monilla nykyäly- ja peruspuhelimilla.

Moniin halvampiin tai kalliimpiin tabletteihin verratuna tämä laite ilahduttaa hinnallaan, vedenpitävyydellään ja ominaisuuksillaan, jotka vastaavat sekä ääriurheilun että mukavan loman harrastajien tarpeita.

Parhain hinta: Aliexpress.com

4. Samsung Galaxy Tab Active 8.0 SM-T365 16 GB

Varmasti monia yllättää, että 2018 vuotta koskevaan listaan on päässyt laite, joka valmistettiin jo v. 2015. Vaikka laite on vanha, Tab Active 8.0 SM-T365 on edullinen edustaja niiden vedenkestävien tablettien keskuudessa, jotka ovat suunnattu äärikäyttöön.

Pitää korostaa, että tämä Samsungin laite ei kilpaile tässä listassa olevien muiden tablettien kanssa. SM-T365 näyttää oikein tyylikkäältä. Laatu vastaa hintaa, ei ole mitään valituksia.

Suojelun päätekijä on suojakotelo, joka kuuluu pakkaukseen. Laitteella on MIL-STD-810G -todistus, jonkun mukaan tabletti kestää jopa putouksen 1.2 metrin korkeudelta. Jos haluat ostaa tämän laitteen, muista, että se ilmestyi markkinoilla jo 3 vuotta sitten. Tabletilla on seuraavia ominaisuuksia:

  • Android 4.4 -käyttöjärjestelmä, joka jo kyllästyttää monia.
  • 4 ytimen Qualcomm Snapdragon APQ8026 -prosessori on kovin vanha, sillä on vain 1.5 Gt RAM-muistia.

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Kuten jo sanottu tähän listaan kuuluvat sellaiset tabletit, jotka ovat vedenkestäviä ja jo todistavat sitä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *