Bonusway kokemuksia ja arvostelu: 5 tärkeää ominaisuutta

Tästä löytyy Bonusway kokemuksia ja tietoja siitä, mitä tämä palvelu oikein on ja mitä varten se on luotu.

Bonusway on tuttu suomalasille ennen kaikkea sen mainoksista, joista ei selviä paljon mitään.

Itse palvelu muistuttaa virtuaalista bonuskorttia , toisin sanoen jos tehdään ostoksia netissä, sinulle kertyy bonusta. Bonuswayn tapauksessa kertyvä bonus tarkoittaa aitoa käytettävää rahaa

 

1. Onko Bonusway huijaus?


Googlen hakuhistoriasta selviää, että ihmiset kyselevät joskus, ”onko bonusway huijaus vai ei”. Siitä käy ilmi, että väki suhtautuu vielä melko epäluuloisesti tähän palveluun.
Eli mitenkä se on mahdollista, että teen ostoksia ja jokin yritys jakaa niistä rahaa? Ja muutenkin ne tv-mainokset, joista lievästi sanottuna päähän ilmestyy iso kysymysmerkki? Onko se tosiasia ja voiko tähän luottaa?

Kyllä voi. Annetaan siis noiden mainoksien olla ja katsotaan palvelun hyviä puolia.
Bonuswayta pitää käynnissä iso kehittyvä yritys, jonka nimi on Suomen Ostohyvitys Oy ja joka on rekisteröity Suomessa, mutta tekee samanlaista työtä 15 eri maassa. Näin ollen palvelu kehittyy ja laajenee maailmalle, samoin sen äitiyrityksen toimintakin.

Eli Bonuswayn takana on iso ja luotettava suomalainen yritys, joka kansainvälisen toimintansa kautta ansaitsee ja tuo myös rahaa ulkomailta Suomeen, minkä hyviä puolia kaikki varmasti tietävät: tulee enemmän työpaikkoja, ja enemmän veroja valtion kukkaroon.

 

2. Miten Bonuswayhyn liitytään (kestää muutama sekunti)

Palveluun liitytään ihan helposti:
Kirjoita oma sähköpostisi tai käytä Facebook-tunnusta ja olet liittynyt Bonuswayhin. Muita tietoja ei tässä vaiheessa tarvita.

Sen jäkeen sähköpostiin tulee kirje ja kliikkaamalla siinä olevaan linkkiin vahvistat oman rekisteröitymisen, jonka jälkeen pitää vain keksiä oma salasana.
Joten jos olet ostamassa jotain netistä, voit tehdä samalla aika nopeasti Bonuswayn tilin ja saat käyttää sitä ostoksissasi.

 

3. Miten Bonusway toimii?

Bonusway on sitten niin kuin turvallinen välittäjä sinun ja verkkokaupan välillä.
Se on tehnyt sopimuksen verkkokaupan kanssa, ja sen sopimuksen mukaan Bonusway saa jonkin prosentin tuomansa asiakkaan ostoksesta, ja ne ostokset ovat seurattavissa useasti käytettävien evästeiden avulla.

Kun klikkaat Bonuswaystä kaupan sivulle, näyttöön ilmestyy kaupan ehtoja sisältävä ikkuna.

Ehdot sinun on luettava ja hyväksyttävä ennen siirtymistä kauppaan:
Juuri tällainen ikkuna tulee esille kun klikkaat kauppaan
Siinä voisi olla joitakin erityisehtoja, joten kannattaa lukea, ennen kuin siirryt.
Niin olet Bonuswayn kautta siirtynyt verkkokauppaan, mikä sitten tapahtuu.

Sinä teet vaikkapa 100€ ostoksen, ja koska Bonuswayn ja verkkokaupan välillä on olemassa sovitus, niin verkkokauppa maksaa siitä ostoksesta Bonuswaylle esim. 10 prosenttia ostoksen arvosta kiittäenpalvelua uudesta asiakkaasta.

Eli Bonusway saa tästä 10 €. Ja sitten Bonusway on valmis jakamaan sitä summaa sinun kanssasi, eri kaupassa on eri prosentti, esimerkiksi 5%. Eli siitä 100 € tilauksesta saat 5 € rahaa.

Eli jos haluat saada rahaa Bonuswaylta, pitää ensin mennä palvelun sivulle, ja vasta sen linkiltä siirtyä verkkokauppaan, josta ostat jotakin. Jos pelkäät, että asia
unohtuu, niin Bonuswaylla on olemassa muistuttava lisälaajennus, joka voi asentaa Chrome –selaimeen.

 

4. Mitä Bonuswaystä löytyy?

Bonusway sanoo, että heillä on yhteistyössä ainakin 800 palveluja ja verkkokauppoja, joiden listaan ajan mittaan lisääntyy uusia.

Bonuswayn sivuilta löydät mitä vaan katsellen tarjouksia sekä suomalaisista, että ulkomaalaisistakin verkkokauposta. Tarjous ulottuu myös palveluihin, halutessasi saat Bonuswaylta mitä vaan palveluja ja sähkösisältöä tarjoavia kauppoja .

Vaatekaupat ja hotellivarauspalvelut ovat edelleenkin olleet useammin haettuja asioita. Matkustaessasi paljon suositellaan hyödyntää Bonuwayta, ainakin se olisi vaikka eräs tapa säästää. Voit olla varma, että isoimmat hotellivarauspalvelut ovat mukana.

 

5. Millä tavalla ja milloin saadaan rahaa?

Kun Bonusway-tilillesi kertyy vähintään 15 €, on saatava ne pankkitilillesi. Siirrot on mahdollista tehdä kaikille suomalaisille pankkitileille katsomatta sitä, mikä pankki on kyseessä.

Näet Bonusway-tilisi saldon heti kun olet kirjautunut sisään. Muistathan, että järjestelmä tarvitsee aikaa viimeisen ostoksesi jälkeen, että bonusta voisi ottaa käyttöön. Kun sinun on pakko palauttaa ostoksesi verkkokauppaan, bonuswayn bonus tästä ostoksesta samalla katoaa. Eli sinun käyttöösi rahaa tulee, kun Bonuswayn yhteistyökumppani on maksanut Bonuswaylle sen kaupasta aiheutuneen prosenttinsa.
Lyhyesti

Jos nettiostokset ovat sinulle arkiasia, niin Bonuswayta olisi samalla hyvä käyttää, sillä se rikisteröiminen on helppoa ja nopeaa (joko sähköpostisi tai Facebookisi avulla).
Ajan mittaan sinne kertyy hyvää bonusmäärää, jopa satoja euroja, ja saat hyödyntää sitä rahaa, kun siihen on tarvetta.

Liity nyt ja saat 10 € lisäbonusta ensimmäisestä ostoksestasi: BonusWay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *