Paras iPhone 2018-2019

Apple on ollut jo pitkään tunnettu puhelimistaan. Maailmasta ei varmasti löydy ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet iPhoneista. Se on laitteena monipuolinen, mikä voi helpottaa käyttäjien työn tekemistä. Tässä artikkelissa kerromme vuosien 2018-2019 uusien mallien teknisistä tiedoista ja pyrimme auttamaan lukijoitamme iPhone-mallin vallinnassa. 

iPhone-mallisto 2018 

Syksyllä pidetyn esittelyn jälkeen Apple ilmoitti iPhone X:n, SE sekä 6S myynnin lopettamisesta. Kaikki on selvä, jos kyseessä on iPhone SE ja 6S, mutta iPhone X:n valmistuksen lopettaminen jäi ymmärtämättä. Syynä ovat heikot myyntiluvut ja myös se, että yhtiön odotukset eivät täyttyneet.

Vuosina 2018-2019 kannattaa ostaa sellaiset mallit kuten iPhone XS (XS Max) ja XR. 

Huippu-iPhone 2018-2019 

Mikä on vuosien 2018-2019 paras valinta? Malliston huipulle on tullut uusi iPhone XS Max, jota voidaan käyttää lähivuosina. Tässä älypuhelimessa on kaikkien aikojen suurin iPhonen näyttö, hyvä turvallisuus, suorituskyky ja design. Toisaalta sen hinta on yhä korkea, mutta se ei pelota iPhonen oikeita faneja. Myöhemmin kerromme siitä tarkemmin.

Minkä iPhonen kannattaa ostaa vuonna 2018-2019, jos valitsee viisasti?

On mahdotonta vastata yksiselitteisesti, kaikki riippuu teidän toivomuksistanne ja rahatilanteestanne. Myyntiin jäivät hyvät ja tehokkaat älypuhelimet, joista jokainen malli on mennyt hyvin kaupaksi ja tuo iloa omistajilleen. Tietysti on parasta ostaa uuden sukupolven iPhone, koska ne ovat innovatiivisempia ja tyylikkäämpiä. Jos olette valmiit antamaan suhteellisen suuren summan rahaa niin valitkaa iPhone XS tai XS Max, jos rahaa on vähemmän mutta haluatte uutuuden, voitte ostaa iPhone XR:n.

Minkä iPhonen kannattaa ostaa vuonna 2018-2019, jos teidän budjettinne on pieni?

Jos budjettinne on pieni, niin parhaana vaihtoehtona olisi iPhone XR. Tämä älypuhelin luotiin korvaamaan iPhone X ja se maksaa useita kertoja vähemmän. Vaikka hinta on pieni, tämä puhelin on paljon tehokkaampi kuin viimeisen malliston suosikit, sen lisäksi siinä on aika paljon samaa iPhone XS ja XS Max:n kanssa.

Suosittelemme sen ostoa!

iPhone-puhelimien paremmuusjärjestys

1. Iphone XS/Max

Näyttö
Ensimmäinen ero muista malleista on tietysti näyttö. Iphone XS Max sai 6,5 tuuman näytön, jolla on 2688×1242 pikselin tarkkuus; iPhohe XS sai 5,8 tuuman näytön (2436×1125). Molemmilla malleilla on OLED-täysnäyttö, joka peittää enemmän kuin 80% näytöstä, minkä ansiosta se hyväksyy enemmän sisältöä. Molemmilla älypuhelimilla on Apple True Tone –näyttö.

Tehokkuus
Tehokkuudesta puhuen molemmat älypuhelimet ovat samanlaisia, ja se on ensimmäinen tapaus kun yhtiö ei rajoita nuorinta mallia. Molemmilla iPhoneilla on Apple A12 Bionic –prosessori ja seuraavan sukupolven Neural Engine –systeemi, joka suorittaa 5 biljoonaa käskyä sekunnissa. Uusi siru laajensi älypuhelimien tehokkuuden 20-50%:lla iPhone X –puhelimeen verrattuna. Käyttömuisti on 4Gt, sisäinen muisti on 512 Gt. Sen lisäksi parannettiin Face ID –funktiota, joka toimii nyt täsmällisemmin ja nopeammin.

Kamera
Kamerat ovat myöskin samanlaiset. Laajakulma- ja telekamerat ovat 12 Mpix ja etukamera on 7 Mpix. Kumpikin on tarkoitettu Älykäs HDR kuville. Kaikki muut funktiot ja ohjaukset parannettiin ja muokattiin. Nyt kuvaukset onnistuvat laadukkaina sekä ilman meluja edes huonossa valaistuksessa. Apple:n kamerat ovat aina huipputasokkaat!

Akku

Akut ovat vähän erilaisia. Nuorin malli sai 2658 mAh akun kapasiteettia, vanhin – 3174 mAh. Ensin tuntuu, että ero on tosi pieni ja se ei vaikuta puhelimen käyttöön, mutta se ei ole totta. Iphone XS Max puheaikana kestää 25 tuntia, mutta Iphone XS vain 20 tuntia. Onpa todellinen ero! Lataus tapahtuu nopeasti: jopa 50% 30 minuutissa.

Hinta

Iphone maksaa aika paljon, siksi on tosi tärkeää löytää hyvän hinnan, samalla saaden cashbackin. Nykyisin lähes kaikki suuret liikkeet ovat valmiita palauttaa osan rahoista ostajalle, siksi on aina muistava ostaa iPhone cashback-palvelun kautta riipumatta siitä, mistä myyntipisteestä on kyse.
Näin voi palauttaa muutaman tuhannen ruplaa omaan taskuun.

Parhain hinta: Amazon.de

2. Iphone XR

Näyttö

Älypuhelin sai 6,1 tuuman Liquid Retina HD-näytön (1792×828). Heti voi ymmärtää että tämä puhelin luotiin korvaamaan iPhone X. Älypuhelimen kulmat on leikattu pois ja laitettu alumiinireunuksiin. Samanlaiset reunukset ovat iPhone 8 –puhelimessa, ne tuskin lainkaan kuluvat ja naarmuuntuvat käytössä. Näyttö peittää enemmän kuin 82% puhelimen etuosaa.

Tehokkuus

Tämä malli kuten kaikki tämän vuoden muut mallit sai innovatiivisen Apple A 12 –prosessorin, jonka vastinetta ei ennen ole ollut. Älypuhelin toimii jopa 70% nopeammin kuin iPhone X, mikä näkyy kaikesta, sovelluksien avaamisesta alkaen ja vaikeissa sovelluksissa toimimiseen päättyen.
Käyttömuisti on 3Gt, sisäinen muisti on 256Gt. Sitä riittää tavalliseen käyttöön ja isojen tiedostojen säilytykseen!

Kamera

12 Mpix takakamera on samanlainen kuin iPhone XS –puhelimessa ja sisältää 5x digitaalisen zoomin. Muotokuvatilassa voi muokata kuvaa heti kuvauksen jälkeen. Kuvauksessa toimii syvyydensäätö, objektiivi on suojeltu safiirilasilla. Kamera pystyy kuvaamaan 60fps 4K-videoita. Etukamera on 7Mpix ja on tarkoitettu Älykäs HDR kuville. Siitä tulee todella hyviä selfieita.

Akku

Akun kapasiteetti on 2942 mAh. Puheaikana älypuhelin kestää 25 tuntia, tavallisessa käytössä latausta riittää 1,5 tuntia pidempään kuin iPhone 8 Plus:ssa. Jopa 50% pikalatauksesta tapahtuu 30 minuutissa. On myös langaton lataus, joka ei ole nopea.

Hinta

Iphone maksaa aika paljon, siksi on tosi tärkeää löytää hyvän hinnan, samalla saaden cashbackin. Nykyisin lähes kaikki suuret liikkeet ovat valmiita palauttaa osan rahoista ostajalle, siksi on aina muistava ostaa iPhone cashback-palvelun kautta riipumatta siitä, mistä myyntipisteestä on kyse.
Näin voi palauttaa muutaman tuhannen ruplaa omaan taskuun.

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Tänä vuonna Apple ilahdutti meitä kiinnostavilla älypuhelimilla, joihin kannattaisi kiinnittää huomiota. Niille, jotka haluavat viimeisen uutuuden, monta uutta erikoisuutta ja maksimitehokkuuden, sopii iPhone XS ja XS Max. On huomattavaa, että ensimmäistä kertaa yhtiö ei kohottanut vanhinta mallia, vaan teki mallit samanlaisina ihan kaikessa. Teidän on valittava ”kaksosien” väliltä, koska puhelimet eroavat toisistaan vain näytön koossa ja akun kapasiteetissa. Jos se on merkittävää teille ja te ette pelkää maksaa liikaa, niin paras vaihtoehto on iPhone XS Max.

Kirkkaana tähtenä älypuhelimien joukossa pidetään iPhone XR. Tämä laite korvasi iPhone X:n ja tuli sen paremmaksi lähes kaikessa. Valikoimassa on 6 kirkasta, kaunista väriä, puhelin on tosi tehokas ja teknisesti samanlainen kuin kaikki Apple:n uutuudet. Tämä laadukas älypuhelin maksaa hintansa, ja jos haluatte vaihtaa oman iPhonen uuteen malliin tai ostaa ensimmäisen iPhonen, niin tämä puhelin sopisi parhaiten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *