Paras mustesuihku tulostin 2019

Mustesuihku on nyt johtaja väritulostuksen laadullaan. Tosiasiassa jos joku puhuu väritulostuksesta, hän tarkoittaa mustesuihkua. Nykytulostimien avulla on helppoa printata ammattikuvia, erityisesti jos puhe on kuudesta tai enemmän väristä.

Perinteen mukaan mustesuihkua pidetään kotilaitteena, vaikka se on suuri erehdys. Monet mallit ovat suunnattu toimistotyöhön. Nämä mallit toimivat nopeasti, niillä on overprint -ohjelma ja paljon mahdollisuuksia.

Olemme laatineet parhaiden mustesuihkutulostimien listan asiantuntijoiden mielipiteiden ja oikeiden ostajien arvostelujen mukaan. Neuvomme auttavat sinua päättämään, minkälaisen tulostimen kannattaa valita. Sen on vastattava vaatimuksiasi ja halujasi.

1. Canon MAXIFY

Overprint -ohjelman avulla voit saada korkealaatuisia värikuvia, joiden resoluutio on 600x 1200. Sisäänrakennettu WiFi ja Fast Ethernet -käyttöliittymä sallivat muutaman ihmisen käyttää tulostinta samanaikaisesti.

Voit käyttää tulostinta удаленно käyttäen MAXIFY Cloud Link-, Google Cloud Print- ja Apple AirPrint- pilvitallennuksia. Tulostimeen mahtuu noin 500 sivua.

Mustetta riittää pitkään aikaan. Kaseteilla on suuri tilavuus, tästä syystä niitä riittää keskimäärin 1500 värikuvaa ja 2500 mustavalkoista kuvaa.

Parhain hinta: Amazon.de

2. Canon SELPHY

Due-sublimation -ohjelma sallii saada korkealaatuisia 10×15 sm kuvia ilman rajoja. Kuvien on säilytettävä 100 vuodessa eivätkä ne haalistu.

Sisäänrakennettu WiFi antaa mahdollisuuden printata tiedostoja käyttäen älypuhelimia ja tabletteja Canon PRINT-, Mopria -и Apple AirPrint- ohjelmien avulla. Laitteella on 3.2 tuuman TFT-näyttö, joka sallii ohjata tulostinta etkä tarvitse käyttää tietokonetta tätä varten.

Tulostin ehdottaa valita yhden 4 eri peitteen tyypistä. Peite tekee kuvan vedenpitäväksi.

Parhain hinta: Amazon.de

3. HP Officejet

Tulostimen sisäänrakennettu tehokas akku ja kompakti koko antavat mahdollisuuden työskennellä läppärin ääressä missä tahansa, jopa jos sähkö puuttuu. Korkealla resoluutiolla (1200 pikseliä tuumassa) ja mahdollisuudella poistaa rajoja voit printata sekä asiakirjoja että korkealaatuisia kuvia

HP Auto Wireless Connect -toiminta sallii helposti vaihtaa asetuksia. HP Fast Charge -toiminnan avulla tulostin ladataan nopeasti eli 90 minuutissa. Sinulle tulee mahdollisuus unohtaa nopeasta kasettien vaihtelusta.

Musta kasetti riittää 600 sivuun, värikasetti riittää 300 sivuun.

Parhain hinta: Amazon.de

4. HP OfficeJet Pro

Tämä malli on paras edullinen mustesuihkutulostin, jota käytetään pienessä toimistossa. Laite voi printata noin 22 sivua minuutissa mustavalkoisessa muodossa, 18 sivua värimuodossa. Kasetti muistuttaa lasetulostimia eli noin 30 000 sivua kuukaudessa. Laitteessa on PCL 6, voit ohjata tulostinta sekä kaapelin että WiFi:n avulla.

Plussat
  • Nopea tulostus
  • Tehokkaat kasetit
  • Wi-Fi
  • Postscript
Miinukset
  • Tulotuksen aikana värähtelee kovasti

Parhain hinta: Amazon.de

5. HP OfficeJet Pro ePrinter

Matala hinta ja helppo ohjaus tekevät tämän tulostimen ihanteelliseksi variantiksi, jos tarvitset printata tiedostoja ja graafisia elementtejä. 600×1200 dpi resoluutio on pieni kuviin, mutta se riittää diargrammiin, kuvaan tai muun elementtiin. Tulostus toteutaan sekä kosketusnäytön että WiFi:n avulla.

Plussat
  • Asetukset ovat helppoja käytössä
  • Mukava kosketusnäyttö
  • Wi-Fi
  • Tehokkaat kasetit
Miinukset
  • Lämpenee hitaasti

Parhain hinta: Amazon.de

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *