Paras reititin 2019

Nyt ei kukaan ihmettele tietoverkkoja. Joka kaupungissa on olemassa paljon Internet-palveluntarjoajia, joista voit valita sopivan hinta-laadun suhteessa. Usein Internet-verkkoon pitää kytkeä muutama tai 10 laitetta. Vaikeuksia koskee siihen, että jotkut laitteet tukevat WiFi:ta, jotkut eivät.

Tässä tapauksessa hyväksi avustajaksi tulee reititin, joka pystyy välittämään tietoja sekä kaapelin että WiFi:n avulla. Reitittimien mahdollisuudet ja ominaisuudet ovat kovin monipuolisia. Edullisilla malleilla on perusominaisuuksia, ja premium-luokan laitteet “lahjoittavat” käyttäjälle paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Olemme laatineet parhaiden 2019 vuoden WiFi reitittimien listan asiantuntijoiden arvostelujen ja ostajien mielipiteiden mukaan. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan sopivan laitteen, joka vastaa vaatimuksiasi ja halujasi. Maailman tekniikan markkinoilla on paljon brändejä, mutta olemme valinneet parhaita valmistajia ja neuvomme kiinnittää huomiota niihin.

1. TP-LINK TL-WR841N

 

TP-LINK TL-WR841N

Edullinen reitin voi tyydyttää sen keskimääräisen perheen tarpeita, jolla on sekä langallisia että langattomia laitteita. Datanopeus on 300 Mb, kaksi antennia takaavat häiriöttömän pitkälle kattavan lähetyksen.

WPS-toiminta sallii kytkeä WiFi:n mobiililaitteeseen yhdellä painikkeella. TV ja matkapuhelinverkko kytkevät myös tähän reitittimeen.WDS -toiminta antaa verkon asetuksien laajennettuja mahdollisuuksia.

Käyttövalvonta luo eri ohjeet eri laitteille, kuten WiFi ajat, kielletyt ip-osoitteet yms.

Parhain hinta: Amazon.de

2. ASUS RT-N66U

ASUS RT-N66U

Sisäänrakennettu Firewall suojaa DOS/DDOS -palvelunestohyökkäyksestä. Laitteella on SPI, joka suojaa reititintä verkkohyökkäyksestä ja lähiverkkoa pahantekijöistä.

On olemassa mahdollisuus keksiä oman AiCloud -pilvitallennuksia tai tiedostoasemia. Download Master -lisäohjelma salli automatisoida torrent -tiedostojen latausta reitittimen muistiin.On vaihtoehtoinen DD-WRT-laiteohjelmisto, joka lisää laitteen toimintoja.

Reitittimessa on 3 hybridiantennia, jotka toimivat kahdessa alassa ja varustavat 450 Mb sekunnissa jokaisessa taajuudessa.

Parhain hinta: Amazon.de

3. MikroTik RB951G-2HnD

MikroTik RB951G-2HnD

Reitittimen pääominaisuus on erinomainen RouteOS -laiteohjelmisto. Käyttäjälle tulee mahdollisuus asentaa kaikki reitittimen ominaisuuksia.

PoE -teknologia sallii laittaa reitittimen pistorasian kaukana. Jännitys kulkee erikoisadapterin avulla.

On olemassa MIMO ja kaksi antennia takaavat korkeata datanopeutta WiFi:n avulla. Alustavan todennuksen jälkeen laitetta käytetään etäältäkin Winbox -ohjelmalla.

Parhain hinta: Amazon.de

4. MikroTik hAP AC Lite Tower

MikroTik hAP AC Lite Tower

Kahdessa alassa oleva WiFi sallii laskea signaalin interferenssiä, ylentää nopeutta ja kytkeä enemmän laitteita. Reititin kytketään nopeasti ja helposti Passive PoE -teknologialla.

RouterOS level 4 -käyttöjärjestelmä kasvattaa nopeutta, luotettavuutta ja reitittimen ja langattoman verkon toimintojen turvallisuutta. Sisäänrakennetun QoS -ohjelman ansiosta datanopeus asetetaan yksillöllisesti joka käyttäjälle tai sovelluksille.

Parhain hinta: Amazon.de

5. ASUS RT-AC68U

ASUS RT-AC68U

Maksimaalinen WiFi:n datanopeus on 1900 Mb sekunnissa. LAN-liitännän kanssa tämä reititin tulee tehokkaaksi välineeksi nopeita lähiverkkoja varten.

Broadcom -ammattisiru (2 800 GHz -ydintä) suoriutuu erilaisista kuormista ja takaa 128 bittistä suojausta. Laite takaa kytkentää melkein kaikkiin Internet-palveluntarjoajiin. Sisäänrakennettu ohjelmisto sallii asentaa mitä tahansa VPN-kytkentää, käyttövalvontaa, voidaan kytkeä IPTV.

Parhain hinta: Amazon.de

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *