Parhaat Smart mediatoistimet 2019

Smart TV ei ole jokaisen television vakio ominaisuus, mutta jos haluttaa – monesta syyistäkin – olla Smart mediatoistimien valinnat. Sen ohjelmistoon on asennettu paljon tehtäviä, esimerkiksi Smart TV ja pelien käynnistys. Tässä artikkelissa kerrotaan parhaista Smart mediatoistimeista 2019.

Smart mediatoistimien valinnan kriteerit

 1. Liitännät. Kaikki laitteet on tietysti varustettu tarvittavilla liitännillä TV:n kytkentää varten.
 2. Käyttöjärjestelmän tyyppi. Androidia pidetään yleisinä, mutta tietysti jokainen valitsee itselleen sopivan tyypin.
 3. Tuotantokyky. Kannattaa valita malleja hyvine ominaisuuksineen. Laitteen on toimittava nopeasti ja pysyvästi.
 4. Tuettavat tiedostomuodot. Ennen ostopäätöstä tutustu siihen, minkäläisiä tiedostomuotoja laite tukee.

Parhaiden Smart TV mediatoistimien lista tässä

1. Apple TV 4K

Apple TV 4K

 • Maksimi resoluutio: 4K HDR
 • Suoritin: Apple A10X Fusion
 • CPU –muisti: 32 Gb
 • Käyttöjärjestelmä: tvOS

Applen 5. sukupolven mediatoistin laajentaa TV:n näytön rajat, pystyy näyttämään filmeja ja TV-ohjelmia 4K HDR kuvatarkkuudella, ja toimii hyvin näppärästi. Laite on langaton, se kytketään Bluetoothin kautta, kaukosäädin toimii missä tahansa paikassa huoneetta, ja huoneesi koko saa olla periaatteessa kuinka iso vaan. Sekä ohjaus että sovellukset ovat todella helppokäytöisiä.

Tehokas suoritin sallii pelata miltei nykypelejä, kun vain laitat asetuksesi pelikäyttöön (high-asetukset). Pelit ovat saatavissa tietysti App Storessa. Lisäksi kytketään kuulokkeet, ohjaimet ja muut pelilaitteet. Elokuvat ovat saatavilla iTunesissa ja muissa apeissa.

Parhain hinta: Amazon.de

2. Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra

 • Maksimi resoluutio: 4K UHD
 • Liitannät: USB Type-A, HDMI, LAN
 • Paino: 47 g
 • Käyttöjärjestelmä: Android

Pieni laite näyttää 4K Ultra HD ja HDR-videoita. TV:n kuvatarkuudesta huolimatta kuva automaattisesti asetetaan TV:n mahdollisuuksiin käyttäen maksimaalisen sallittua resoluutiota. Ei ole välttämätöntä käyttää WiFi:tä, on olemassa mahdollisuus kytkeä verkkokaapelin mediatoistimeen. Sinun käytössä on tuhat mediasisältöä sisältäviä sovelluksia.

Älypuhelin sopii käteväksi ohjaimeksi. Laite kytketään televisioon HDMI:n kautta, eikä se vie paljon tilaa. Tämä mediatoistin takaa nopeaa ja varmaa työtä.

Parhain hinta: Amazon.de

3. Xiaomi TV Box 3

Xiaomi TV Box 3

 • Maksimi resoluutio: 4K UHD
 • CPU –muisti: 2 Gb
 • Suoritin: Cortex-A53
 • Käyttöjärjestelmä: Android

Suositun kiinalaisbrändin 4K mediatoistin näyttää HDR-videoita ja ”osaa” muutamaa vierasta kieltä. Tietojen haku toteutetaan äänen ja kauko-ohjaimen avulla. Laitteeseen on asennettu kätevä ja helppo Android TV 6.0 –käyttöohjelma. Mediatoistin kytketään muihin laitteisiin liitäntöjen avulla.

Tämän mallin teho riittää sekä leffojen katseluun, että peleihin ja surffaamiseen. Tämä kiinalainen laite voi täydellisesti suorittaa TV Smart –tehtävän. Äänijärjestelmät Dolby Digital Plus ja DTS 2.0 antavat muhkeata hienoa äänentoistoa.

Parhain hinta: Amazon.de

4. Scishion V88

 • Maksimi resoluutio: 4K
 • CPU –muisti: 1 Gb
 • Suoritin: Rockchip RK3229
 • Käyttöjärjestelmä: Android

Tämä edullinen malli on kyllä ansainnut oikeuden päästä tähän Smart 2019 listaan. Se kytketään televisioon HDMI:n kautta, sillä on 1 Gb CPU –muistia, ja se näyttää 4K-videoita. Tietojen lähetysnopeus on 100 Mb/s, ja tätä riittää mukavaan katseluun. Sovellusten lista on laaja, jokainen löytää jotakin mielenkiintoista.

Parhain hinta: Amazon.de

Johtopäätökset

Jos haluat katsoa TV-sisältöä korkealla kuvatarkkuudella ja saada nautintoa, valitse Apple TV:n. Mallin tehoa riittää käyttöön pari vuoden kuluessa, ja tämä laite on optimivaihtoehto Applen harrastajia varten. Google Chromecast Ultra maksaa kovin halvempaa, koska se on semmoinen ”hyvin tekninen ja pieni” mediatoistin. Se on mahdollista kytkeä myös verkkokaapelin kautta, jollet halua käyttää WiFi.

Xiaomi TV Box 3 seuraa kilpailijoitaan ja tarjoaa ostajalle paljon tarvittavia pelejä ja 4K-videoita. Laite sopii kaikkiin sovelluksiin, jotka toteutetaan Android -käyttöjärjestelmällä. Scishion V88 -mediatoistinta pidetään hyvinä vaihtoehtoina, koska ne toteuttavat ihanteellisesti kaikkea olennaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *