Parhaat Smart mediatoistimet 2018-2019

Parhaat Smart mediatoistimet 2018-2019

Smart TV ei ole jokaisen television pakollinen tehtävä, mutta on tyhmää ostaa uutta laitetta vain tästä syystä. Paremmaksi variantiksi tulee Smart mediatoistimen ostos. Sen ohjelmistoon on asennettu paljon tehtäviä, esimerkiksi Smart TV ja pelien käynnistys. Tässä artikkelissa kerrotaan parhaista Smart mediatoistimeista 2018 -2019.

Smart mediatoistimien valinnan kriteerit

 1. Liitännät. Laite on ehdottomasti varustettu tarvittavilla liitännillä TV:n kytkentää varten.
 2. Käyttöjärjestelmän tyyppi. Androidia pidetään tunnettuna, mutta jokainen valitsee itselle sopivan tyypin.
 3. Tuotantokyky. Kannattaa valita malleja hyvine ominaisuuksine. Laitteen on toimittava nopeasti ja pysyvästi.
 4. Tuettavat tiedostomuodot. Ennen ostamista tutustu siihen, mitä tiedostomuotoja laite tukee.

Parhaiden Smart mediatoistimien lista

1. Apple TV 4K

 • Maksimi resoluutio: 4K HDR
 • Suoritin: Apple A10X Fusion
 • CPU –muisti: 32 Gb
 • Käyttöjärjestelmä: tvOS

Applen 5. sukupolven mediatoistin laajentaa TV:n näytön rajat, pystyy näyttämään filmeja ja TV-ohjelmia 4K HDR kuvatarkkuudella, eikä toimi hitaasti. Laite on langaton, kytkee Bluetoothin kautta, kaukosäädin toimii huoneen missä tahansa paikassa, eikä huoneen koko tarkoita mitään. Sekä ohjaus että sovellukset eivät ole vaikeata käytössä.

Voimakas suoritin sallii pelata kaikki nykypelejä, kun asetukset ovat high:llä, pelit ovat saatavilla App Storessa. Lisäksi kytketään kuulokkeet, ohjaimet ja muut pelilaitteet. Filmit ovat saatavilla iTunesissa ja muissa apeissa.

Hinta: 194,90 euroa

2. Google Chromecast Ultra

 • Maksimi resoluutio: 4K UHD
 • Liitannät: USB Type-A, HDMI, LAN
 • Paino: 47 g
 • Käyttöjärjestelmä: Android

Pieni laite näyttää 4K Ultra HD ja HDR-videoita. TV:n kuvatarkuudesta huolimatta kuva automaattisesti asetetaan TV:n mahdollisuuksiin käyttäen maksimaalisen sallittua resoluutiota. Ei ole välttämätöntä käyttää WiFi:tä, on olemassa mahdollisuus kytkeä verkkokaapelin mediatoistimeen. Sinun käytössä on tuhat mediasisältöä sisältäviä sovelluksia.

Älypuhelin sopii käteväksi ohjaimeksi. Laite kytketään televisioon HDMI:n kautta, eikä se vie paljon tilaa. Smart mediatoistin takaa nopeaa ja pysyvää työtä.

Hinta: 79,00 euroa

3. Xiaomi TV Box 3

 • Maksimi resoluutio: 4K UHD
 • CPU –muisti: 2 Gb
 • Suoritin: Cortex-A53
 • Käyttöjärjestelmä: Android

Suositun kiinalaisen brändin 4K mediatoistin näyttää HDR-videoita ja ”osaa” muutamaa vierasta kieltä. Tietojen haku toteutetaan äänen ja kauko-ohjaimen avulla. Laitteeseen on asennettu kätevä ja helppo Android TV 6.0 –käyttöohjelma. Mediatoistin kytketään muihin laitteisiin liitäntöjen avulla.

Tämän mallin teho riittää sekä filmien katseluun, että peleihin ja surffaamiseen. Tämä kiinalainen laite voi täydellisesti korvata TV Smart –tehtävän. Äänijärjestelmät Dolby Digital Plus ja DTS 2.0 antavat voimakasta ja runsasta ääntä.

Hinta: 56,53 – 58,17 euroa

4. Scishion V88

 • Maksimi resoluutio: 4K
 • CPU –muisti: 1 Gb
 • Suoritin: Rockchip RK3229
 • Käyttöjärjestelmä: Android

Tämä halpa malli on ansainnut oikeuden päästä 2018-2019 Smart mediatoisimien listaan. Se kytketään televisioon HDMI:n kautta, omistaa 1 Gb CPU –muistia ja näyttää 4K-videoita. Tietojen lähetysnopeus on 100 Mb/s, ja tätä riittää mukavaan katseluun. Sovellusten lista on laaja, jokainen löytää jotakin mielenkiintoista.

Hinta: 20,16 euroa

Johtopäätökset

Jos haluat katsoa TV-sisältöä korkealla kuvatarkkuudella ja saada nautintoa, valitse Apple TV:n. Mallin tehoa riittää käyttöön pari vuoden kuluessa, ja tämä laite on optimivariantti Applen harrastajia varten. Google Chromecast Ultra maksaa kovin halvempaa, koska se on tekninen ja pieni mediatoistin. Se kytketään verkkokaapelin kautta.

Xiaomi TV Box 3 seuraa kilpailijoitaan ja tarjoaa ostajalle paljon tarvittavia tehtäviä ja 4K-videoita. Laite sopii kaikkiin tarjouksiin, jotka toteutetaan Android -käyttöjärjestelmällä. Scishion V88 -mediatoistinta pidetään hyvänä halpana varianttina, koska se toteuttaa ihanteellisesti kaikki tärkeitä toimintoja.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *